Vélemények

Szerettem ide járni , közvetlen mindenki. Tetszett, hogy az első órát megnézhettem és azután dönthettem, hogy beiratkozom-e. A tanárnő összefoglalói nagyban megkönnyítették a tanulást és ha munkám miatt nem tudtam részt venni az órán, külön összefoglalót kaptam az anyagról. A tanárnő figyelt arra is, hogy ha fáradtabbak voltunk játékos feladatokat is beilleszetett - persze németül- az anyagba a figyelem fenntartása érdekében.

 

Kellemes hangulat , felkészült tanárok . Odafigyelnek az egyéni fejlődésre. Jó helyen, jó áron, jó társasággal, mégjobb oktatókkkal. Kis csoportban voltam , jó tempóban tudtunk haladni.

 

Azért jelentkeztem erre a tanfolyamra, hogy meg tudjam csinálni a nyelvvizsgát. Viszont itt nem csak tanulnivalót kaptam, hanem egy teljesen új pozitív élményt is. Mindenki nagyon kedves és segítőkész. A legfontosabb, hogy itt megszeretteték velem az angolt és ezért nagyon szívesen jövök ide és azt hiszem ez a legfontosabb.

P. Luca

 

Úgy gondolom, hogy nagyon jó döntés volt, hogy én ezt az iskolát választottam, mivel már évek óta próbálom megtanulni és megérteni az angol nyelvet, de még egyik iskolában sem sikerült igazán, de itt olyan tanárok tanítanak akik igazán értik a dolgukat és úgy érzem szívvel lélekkel adják tovább a tudásukat. A hangulat nagyon családias és mindenki nagyon segítőkész.

Ny Reni

 

Amióta az Euro Nyelviskolába járok , sokkal átláthatóbb képet kaptam az angol nyelvről. Jó hangulatban telnek az órák, szeretünk bejárni, kimerítő választ kapunk minden kérdésünkre. Eddig a nyelvvizsga gondolata nagyon távolinak tünt, szinte elérhetetlennek, viszont a mostani tempóban, ha minden jól alakul még az idén eljuthatok a nyelvvizsgáig. Rugalmas és segítőkész hozzáállás fogadott minket az elejétől kezdve és a tanárunknál jobbat keresve sem találnánk. Bátran ajánlom mindenkinek, már az ingyenes szintfelmérés is segít a döntésben.

Tamás

 

Nyelvvizsgára készülök. Azért választottam ezt a sulit a felkészüléshez, mert itt kiscsoportban zajlik az oktatás. Baráti hangulat alakul ki a tanulók között, így ez még nagyobb motivációt ad a tanuláshoz is. Nem utolsó sorban szuper árakkal kinál különböző szintü nyelvi órákat az iskola. Az órék pörgősek, még 8 órás munkaidő után is hamar és hatékonyan tellik. Én csak ajnállani tudom, Euro Nyelviskolát mindenkinek!

Barbi

 

Szeretek járni az órákra. Úgy érzem sokat tanulok már azzal is,h bejárok az órákra. Tanárunk nagyon jó és hasznos tanfolyamot tart. Neki köszönhetem, hogy ilyen sokat fejlődött az angol tudásom.

Balázs


Az Euro Nyelviskola választása részemről jó döntés volt, mivel nagyon felkészült tanárokkal találkoztam. Hatékony tanfolyamon lehet részt venni. Az iskola rugalmas , figyelembe veszi a munkaidőt és a tanítási ídőszakokat . Ár értek arányban megfelelő, megközelítése könnyű.

 

Örömmel járok az órákra jó hangulatban telnek a tanítások. Barátságos környezet veszi körül a diákokat. Minőségi , szinvonalas oktatás jellemző az iskolára.

+50 óra ajándék