Bemutatkozunk

Üzenj nekünk

Az EURO Nyelviskola 2011-ben azzal a céllal nyitotta meg kapuit Pécs egyik legközpontibb helyén, hogy mindenki számára könnyen megközelíthető helyen kínáljon nyelvtanfolyamokat. Iskolánk szlogenje EURO Nyelviskola Pécs, - a gyors eredmények specialistája. Velünk a nyelvtanulás könnyű és egyszerű!

Miből gondoljuk ezt?

Az elmult években letett sikeres nyelvvizsgák száma , és a rengeteg magabiztos külföldi munkavállaló a bizonyíték rá!

Családias környezetben, kiválló tanárokkal várunk minden tanulni vágyót. Tanóráink izgalmasak, változatosak, nálunk élmény a tanulás! A kor nem akadály 10-120 éves korig mindenki megtalálja nálunk a számára megfelelő tanfolyamot.

Ha mindezekről szeretnél meggyőződni , várunk iskolánkban, nézd meg termeink, ismerkedj meg tanárainkkal és vegyél részt ingyenes próbaóránkon!

Az EURO Nyelviskola immáron 22 éve, 1996 óta van jelen a nyelvoktatás piacán. A 90-es években indultunk amikor szinte minden iskola csak hagyományos képzést indított, mi gyors és hatékony megoldást szerettünk volna nyújtani azoknak a nyelvtanulóknak, akiknek mihamarabb nyelvvizsgára volt szükségük vagy külföldre szerettek volna költözni. Az intenzív tanfolyamainknak óriási sikere volt, így évről-évre nőttünk és egyre többen ajánlottak tovább bennünket. Pici nyelviskolából Budapest egyik legismertebb nyelviskolájává nőttük ki magunkat.

2011-től már nem csak Budapesten, hanem Pécsen és több vidéki városban is megnyitotta kapuit az az Euro Nyelviskola. Jelenleg négy városban szervezünk tanfolyamokat, Budapesten, Szegeden, Pécsett és Debrecenben. Iskolánk Pécsen központi helyen található.

Nyelvtanáraink diplomás, tapasztalt, lelkiismeretes és felkészült , akik hosszú ideje erősítik iskolánk jó hírnevét. Tanári garanciát vállalunk oktatóinkra, ezzel is biztosítva diákjaink részére a legmegfelelőbb oktatási színvonalat.

Az EURO Nyelviskola szlogenje: „EURO Nyelviskola - a gyors eredmények specialistája!" Félintenzív és intenzív nyelvtanfolyamainkkal, valamint speciális módszereinkkel arra törekszünk, hogy hamarabb juttassuk el hallgatóinkat a középfokú vagy felsőfokú szintre, mint piaci versenytársaink.

Iskolánk fő profilja a lakossági nyelvtanfolyamok lebonyolítása csoportos oktatás keretében, öt nyelven (angol, német, francia, olasz, spanyol ). Több éves lakossági képzés során szerzett tapasztalatot követően 2013 óta nyitunk a céges oktatási szektor felé, mely során több megrendelést is teljesítettünk, illetve azóta is folyamatos együttműködéseink vannak.

Egyéb sikereink:

2013 májusától az Európai Unió által támogatott TÁMOP 2.1.2. program keretében iskoláinkban saját lakossági képzéseink mellett az Albacomp Rt. és a Szüvoktatás Kft megbízásából 87 (10-16 fős ) angol és német nyelvi képzést bonyolítottunk le, képezve ezzel több, mint 1200 hallgatót, 90 órás tanfolyamok keretében.

2014-ben sikeres pályázatot nyertünk a Diplomamentő programban, mely során összesen 18 képzést indítottunk országszerte és 145 diák Diplomáját mentettük meg :).

TANÁRGARANCIA: Az Euro Nyelviskolában garantáltan magasan képzett, kiváló tanárok oktatnak. Amennyiben ennek ellenére a csoport mégsem elégedett tanárával, azonnal lecseréljük.

CSOPORTGARANCIA: szakszerű szintfelmérésünk garantálja, hogy hallgatóink tudásszintjüknek megfelelő, homogén csoportokban tanulhatnak. Megfelelő létszámban továbbtanuló csoportjaink együtt maradását biztosítjuk.

ÓRASZÁMGARANCIA: minden esetben pótoljuk az állami és iskolai ünnepek miatt elmaradó órákat.

+50 óra ajándék