A pécsi Euro Nyelviskola hallgatóinak véleménye az intenzív nyelvtanfolyamról

 

Véleményem szerint azért jó az intenzív tanfolyam, mert napról napra könnyebb felkészülni és a ritmust felvenni, mintha üres napok következnének egymás után. Akinek va kellő szabadideje, mindenképp ezt a fajta kurzust ajánlom.

Andor Tamás

 

Az intenzív nyelvtanfolyam szerintem azért jó, mert rövid idő alatt tudást lehet szerezni. Ilyen tanfolyamra azok jelentkeznek, akik munkanélküliek, és így lehetőség van a mindennapos felkészülésre. Mivel minden nap kell használni a nyelvet, így nem esik ki az ember a ritmusból. Persze a jó tanár nélkülözhetetlen, és a mi csoportunkat egy nagyon jó, lelkiismeretes, szakmailag felsőfokon tanító tanár tanítja.

Név nélkül

 

Mindenkinek ajánlom, akinek kellő kitartása van végig csinálni és mindenképpen fontosnak tartom, hogy kellő motivációja legyen.

Nagyon nagy az ütem, elsősorban az vegye igénybe, aki külföldre szeretne menni vagy bármi más miatt sürgősen szüksége van a nyelv ismeretére.

Jónak tartom, hogy az ember szinte „benne él" a nyelvben és ha van energiája otthon is foglalkozni vele akkor könnyen ragad az emberre. Véleményem szerint heti négy nap elég lenne, hogy picit tudjon ülepedni a dolog.

Az előadás mindenképp remek.

Név nélkül