GY. I. K.

Hova fogok majd órára járni?

  • Iskolánk Pécsen, a Rákóczi út 70. szám alatt található.

Kik tanítanak az EURO Nyelviskolában?

  • Magyar anyanyelvű és anyanyelvi, diplomás nyelvtanárok tanítanak nyelviskolánkban, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek mind a nyelvtanítás, mind a nyelvvizsgákra történő célirányos felkészítés területein. Tanáraink folyamatosan képzik magukat, erre szolgálnak szakmai értekezleteink és továbbképzési programunk is.

Miért ilyen olcsó a tanfolyam?

  • Üzletpolitikánk az, hogy minél szélesebb kör számára elérhető árú nyelvtanfolyamokat kínáljunk.

Mi történik akkor, ha nem tudok bemenni valamelyik órára?

  • Iskolánk ingyenes pótlási lehetőséget biztosít, ami annyit jelent, hogy az a hallgató, aki nem tud valamelyik órán részt venni, bármelyik másik csoport órájára áthallgathat, recepciónkon készséggel informálnak arról, éppen melyik csoportunk tart annál az anyagrésznél amelyet elmulasztottál. Ezen kívül tanáraink is segítenek az elmulasztott anyag pótlásában.

Elveszik-e a pénzem, ha valamilyen okból kifolyólag nem tudom lejárni a tanfolyamot?

  • Természetesen nem! Indokolt esetben (betegség, kórházi tartózkodás) ingyenesen, egyéb esetekben halasztási díj ellenében igazolást állítunk ki a fennmaradó órák számáról, és az órák később, megfelelő időpontban, bármelyik tanfolyamunkon lejárhatók. Bármilyen egyéb problémát – pl. ha valaki szintet vagy tanfolyam típust szeretne váltani – rugalmasan kezelünk.

Milyen nyelvvizsgát tegyek? Milyen típusú nyelvvizsgára készítenek fel az EURO Nyelviskolában?

  • Nyelviskolánk készséges, jól felkészült dolgozói segíteni fognak, hogy eligazodj a nyelvvizsgák bonyolult rendszerében, és hogy ki tudd választani azt a nyelvvizsga típust, amely számodra a legmegfelelőbb, s egyéni képességeidhez leginkább igazodik. Tanfolyamainkon az ITK ORIGÓ,BME, ECL és Euro nyelvvizsgára készítünk fel, de természetesen más nyelvvizsgák feladataival is találkoznak hallgatóink.
+50 óra ajándék