Online nyelvtanfolyamok - Árak

Beiratkozás 20.000 Ft előleggel.

Az Euro Nyelviskola körültekintő, gondos helyzetelemzés után alakította ki tanfolyam típusait. Megvizsgáltuk, és folyamatosan figyeljük a helyi igényeket és azokhoz igazítjuk tanfolyamainkat.

Nagy népszerűségen örvend az intenzív délelőtti nyelvtanfolyam, amely gyors, hatékony és mindennapi tanulásra ösztönzi a hallgatót. Ennek köszönhetően, aki erre a tanfolyamra jelentkezik, biztosra veheti, hogy egy hónap alatt olyan látványos, kézzelfogható eredményt ér el a nyelvi fejlődésében, ami vetekedik egy egy-két hetes külföldi nyelvtanfolyam hatékonyságával.

Nagyon sok olyan hallgató választja ezt a tanfolyamot, akinek kevés ideje van a nyelv alapjainak elsajátítására, mert külföldi munkavállalás előtt áll. Nincs ideálisabb felkészülés, mint napi 5 tanórát, majd 2-3 órát otthon foglalkozni a nyelvvel.

Gyakori kérdés, mennyire beszéd-centrikus a nyelvtanfolyam. Amennyire csak lehet! Mit jelent ez? Annyit, hogy természetesen sok kommunikatív feladat (csoport munka, pármunka, frontális munka) van az órákon, de azért nem lehet teljesen száműzni az olvasott szöveg-értést a hallott szöveg-értést és a szövegalkotást sem. Ezeknek a feladatoknak a többségével otthon kell a hallgatónak foglalkoznia, pont azért, hogy a tanórán több idő maradjon a kommunikációra. Állandó, aggodalommal feltett kérdés a nyelvtan mennyisége. Sajnos, azt kell mondanom, hogy igenis foglalkozni kell a nyelvtannal is, hiszen nem elég beszélni egy nyelvet bő szókinccsel, de figyelni kell arra is, hogy helyesen beszéljünk. Azért is, mert adott esetben egy rosszul használt nyelvtani szerkezet értelemzavaró is lehet. Gondoljunk csak arra, mi mit gondolunk arról aki ugyan folyékonyan beszéli a magyart, de mosolyt csal az arcunkra a például rosszul használt ragok sokasága.

 


 

ÁRAK

Online - 100 órás Intenzív nyelvtanfolyam:

-4 hetes nyelvoktatás, heti 5x5 nyelvóra 

Tanfolyam teljes összege: 124.990.-* Kedvezményes tandíj: 74.990 Ft

 

Online - 50 órás Intenzív nyelvtanfolyam:

-2 hetes nyelvoktatás, heti 5x5 nyelvóra 

Tanfolyam teljes összege: 96.990.-* Kedvezményes tandíj: 46.990 Ft

 

Online - 100 órás Félintenzív nyelvtanfolyam:

-10 hetes nyelvoktatás, heti 2x5 nyelvóra 

Tanfolyam teljes összege: 124.990.-* Kedvezményes tandíj: 74.990 Ft

 

Online - 100 órás Normál nyelvtanfolyam:

-12 hetes nyelvoktatás, heti 2x4 nyelvóra

Tanfolyam teljes összege: 124.990.-* Kedvezményes tandíj: 74.990 Ft

 

Online - 50 órás Hétvégi nyelvtanfolyam:

-10 hetes nyelvoktatás, heti 1x5 nyelvóra 

Tanfolyam teljes összege: 104.990.-* Kedvezményes tandíj: 54.990 FtJelentkezés


Minden egyes szintünk nyelvvizsgához hasonló vizsgával zárul, melynek eredményét átadjuk képzésben részt vevőink számára.


ELÉRHETŐSÉGEINK

EURO Nyelviskola Pécs – Pécs, Rákóczi út 70.
0670 633-9896

EURO Nyelviskola - a gyors eredmények specialistája!

 

+50 óra ajándék